Home

Puchproblemen

Puchprojecten

Puchfoto's

Toerritten

Puchwinkel

Puchlinks

Inloggen

INHOUD

BESTEL- & LEVERINGSVOORWAARDEN

Algemene voorwaarden

In mijn webwinkel staat maar een deel van de nieuwe onderdelen welke ik kan leveren. Kun je het door jouw gezochte onderdeel niet vinden, neem dan even contact op via email: info@rspp.nl
Behalve nieuwe delen heb ik ook een groot assortiment gebruikte onderdelen die in prima staat zijn.

Retour zendingen

Revisie en reparatie van blokjes

Als je een blokje wilt laten reviseren, kun je vooraf het beste even mailen of bellen, zodat ik een afspraak met je kan maken over deze reparatie of revisie.
Mijn mobiele nummer is 06-22266714 of email: info@rspp.nl
Afhankelijk van de staat van het motorblokje ga ik er in ieder geval bij elke revisie vanuit dat de lagers, keerringen, pakkingen en borgplaten vernieuwd moeten worden. Deze basisrevisie kost € 185. Tevens zal het hele blokje worden gecontroleerd op bovenmatige slijtage en speling. De eventuele te vervangen onderdelen, anders dan die van de basisrevisie, worden apart en ná overleg in rekening gebracht. Echter voor de reparatie- of revisieopdracht zal worden besproken wat globaal de revisie zal gaan kosten. Ik garandeer de reparatie of revisie voor twee maanden met uitzondering van elektronische delen, krukassen, cilinders en zuigers. Blokje moet schoon en vrij van olie worden aangeleverd.

Reparatie en restauratie van uw Puch of Tomos

Reparatie van Puch of Tomos bromfietsen zal gebeuren in overleg, waarbij een kostenraming zal worden gemaakt. Bij overschrijding van een raming zal vooraf contact worden gezocht om de overschrijding te bespreken. Een gehele restauratie en revisie van een Puch of Tomos in opdracht is mogelijk. Ook dat zal gebeuren in overleg met een vooraf bespoken raming van de kosten. Geen haastwerk mogelijk. Er zit meestal rond de 100 uur arbeid in een restauratie en revisie.

Bezoek en onderdelen afhalen

RSPP ©